Chat with us, powered by LiveChat Skip to content

Welkom bij SMEI Nederland

 

wordt lid van SMEI NEderland bij de volgende bijeenkomst!

 

 

To read this page in English, click here 

 

Ga naar onze PARTNER ‘SALES LEADERSHIP ACADEMY’ voor INFORMATIe over de SMEI SALES & ACCOUNTMANAGEMENT PROGRAMmaS

 

 

WAT DE SMEI U BRENGT

Sales & marketing zijn twee competenties die niet ophouden bij de landsgrenzen. We zijn ‘s werelds grootste sales & marketing associatie. Sales & Marketing Executives International (SMEI) verbindt over de hele wereld profesionals op alle niveaus met haar persoonlijke en zeer professionele ‘community’. SMEI is geheel gewijd aan het leveren van kennis uit alle windstreken, ‘thought leadership’ en het stimuleren en faciliteren van (persoonlijke) ontwikkeling en groei van haar leden.

 

SMEI Netherlands focus zich primair op het bieden van educatie op ‘post-graduate’ niveau, het uitwisselen van ‘best practices’ en ervaringen, en de gelegenheid om met elkaar te sparren over de vakgebieden. Onder leiding van onze toegewijde partner de ‘Sales Leadership Academy’ worden er masterclasses, trainingen, opleidingen en permanente educatietrajecten geboden die gekoppeld zijn aan de wereldwijd erkende en gerespecteerde professionele certificering met registertitels van de SMEI.

Leden van de SMEI komen regelmatig samen bij roundtables en kennissessies. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met het vakblad SalesManagement, HAN University of Applied Sciences en diverse bedrijven. Leden waarderen deze sessies omdat ze geïnspireerd worden, ‘Best Practices’ kunnen delen, meer kennis kunnen vergaren, hun netwerk kunnen verbreden en verstevigen.  

Los van de fysieke mogelijkheden biedt de SMEI ook een sterk online platform met gecertificeerde educatieprogramma’s, maandelijkse online webinars en nog vele andere (inter)nationale ‘benefits’.

Met duizenden leden over de gehele wereld profiteren SMEI leden van de kracht die een wereldwijd opererende associatie te bieden heeft.

Click here to see our membership options and register as a member of SMEI today!

Jaarlijks lidmaatschap in USD:

Vergeleken met andere associaties zoals de Nederlandse SMA en het NIMA is het lidmaatschap van de SMEI veel goedkoper. Dit komt omdat de SMEI een andere prijsstructuuropbouw hanteert.

Je betaalt bij de SMEI niet één bedrag waar bijna alles onder valt. Bij Nederlandse associaties is een lidmaatschap vaak ‘all inclusive’. Dit klinkt leuk maar het betekent in de praktijk dat je ook betaalt voor bijeenkomsten waar je niet naar toe gaat en zo de ‘heavy users’ van bijeenkomsten sponsort. Vraag jezelf eens af hoeveel bijeenkomsten je per jaar daadwerkelijk bezoekt en ‘do the math’. Kijk ook maar eens naar onze ‘event calendar‘ en bereken je voordeel ten opzichte van een andere associatie. Om nog maar niet te spreken over de hoge kwaliteit, het internationale platform dat wij bieden en alle waarde die wel in ons basistarief valt. 

 • Professional Membership: slechts $225,- (+ € 169,- afhankelijk van de USD/Euro exchange rate)
 • Enterprise Membership: Op aanvraag
 • Gratis Proef Lidmaatschap: Onder het mom van ‘Give it a try!’. Geniet van bijna alle voordelen van een lidmaatschap van de SMEI gedurende 90 dagen. Dit is inclusief deelname van bijeenkomsten voor de deelname prijs van een ‘Professional Member’. Toegang tot de GRATIS maandelijkse online webinars en ontvang GRATIS het vakblad SalesManagement.

 

Een paar HIGHLIGHTS van het Professional Membership: 

 • Deelname aan lokale kennissessies en roundtable bijeenkomsten met een ledenkorting.
 • Gratis deelname aan de maandelijkse SMEI online webinars
 • Online networking met andere SMEI members en Membership Groups over de hele wereld
 • Creëer persoonlijke profielpagina’s in de SMEI member portal en optimaliseer je online profile voor “professional networking”
 • Creëer “forum posts” en connect met andere leden in online forums
 • Korting op de “professional certification programs” en je registertitel “renewal fees”
 • Toegang tot exclusieve online content inclusief “educational video libraries”
 • Voordelen en kortingen van geselecteerde SMEI Enterprise Partners zoals bijvoorbeeld 50 euro korting op het abonnement van het vakblad SalesManagement


Geïnteresseerd in een “ENTERPRISE MEMBERSHIP”?

We hebben “discounted enterprise memberships” beschikbaar voor bedrijven die met het gehele team lid willen worden. Neem s.v.p. contact met ons op via Netherlands@SMEI.org voor de mogelijkheden.

 

Click here to see our membership options and register as a member of SMEI today!